LIDT OM LISA

Fit&Well

yoga

When you talk, you are only repeating what you already know.

But if you listen, you may learn something new.

- Dalai Lama

LIDT OM MIG

 

Jeg er 36 år, bor i Råsted, nord for Randers sammen med min mand og vores 3 børn.

Til daglig arbejder jeg delvist som økonimichef hos et større autoværksted. Derudover har jeg min egen virksomhed hvor jeg fungerer som ekstern bogholder for andre selvstændige erhversdrivende.

 

MEN, når jeg ikke skal sidde stille ved computeren, så bevæger jeg mig så meget som muligt. Jeg elsker alle mulige former for træning og bevægelse - lige fra crossfit til havearbejde :-)

Jeg underviser i flere hold, bla. Crossgym og Pump (træning med vægtstænger efter et fastsat program) i en forening. Jeg har knap 400 timer uddannelse inden for forskellige træningsformer og mindfullness og der kommer hele tiden mere viden og erfaring til, da jeg er på nye uddannelser og kurser, i det omfang der er tid til det. Til efteråret starter på endnu en stor yoga uddannelse. Denne gang bliver det indenfor Asthanga Yoga

 

YOGA... min store passion, min måde at anskue verden på. Yoga er for mig et frirum hvor jeg får lov at koncentrere mig om mig. Der er ro, der er tid, jeg kan mærke min krop og det handler ikke om at løbe hurgtigere eller blive stærkere.

 

Yoga handler, for mig, om ro og balance. Balance mellem krop og sind. Fornemmelsen af at have brugt min krop i de forskellige øvelser og samtidig føle sig en smule lettere og mere rolig i sindet efterfølgende. Det er en tid og et rum for mig, hvor jeg skal ikke skal følge med den hurtige verden udenfor - og samtidig gør den mig klar, både fysisk og mentalt, til den hektiske verden vi lever i.

 

Det er denne oplevelse og fornemmelse jeg gerne vil videregive til mine deltagere, når de går til yoga hos mig.

 

Uddannelser:

 

  • Yogalærer ved Yandara Yoga Institute på Bali (200 timer Hatha, Vinyasa og Yin Yoga)

 

  • Yogalærer ved DGI (60 timer Hatha Yoga)

 

  • Certificeret Mindfullness Mentor ved Mindway Mindfullness (40 timer)

 

  • Crossgym (crossfit) instruktør ved DGI (50 timer)

 

  • Fitness instruktør ved DGI (40 timer)